Vandaag ben ik gaan lopen!

“Vandaag ben ik gaan lopen”, een krachtige zin uit een liedje van Acda en De Munnik met dezelfde titel. Een liedje wat mij helpt om in beweging te komen, om mijn stemmen van faalangst en uitstelgedrag het zwijgen op te leggen en gewoon die eerste stap te gaan zetten. Ken je dat soort stemmetjes ook? Of misschien zijn het wel de stemmen van anderen die beweren dat je iets niet zou kunnen. Die stemmen kunnen behoorlijk de boel verpesten en ondermijnen waarvoor jij nou net in de wieg bent gelegd. Want dat is wat ik geloof: God wil door jouw unieke stappen heen aan Zijn eer komen. Waarin mag jij dan een moedige stap gaan zetten?
Het liedje eindigt met “en waar ik loop is van nu af aan een weg”. Prachtig toch? Gaan dus!!
En heb je een zetje nodig, weet me te vinden voor een (wandel)gesprek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven