In alle rust … je leven op een rijtje krijgen.

Met aandacht voor:

Wat er was – ‘jouw verleden’

Soms is het goed een stapje terug te doen om weer verder te kunnen. Als bepaalde dingen uit je verleden maken dat het obstakels op je weg zijn geworden, dan kan het goed zijn om die met wat hulp uit de weg te ruimen. Zodat ze je niet steeds weer terugtrekken en je de vrijheid krijgt om verder te komen op jouw unieke levenspad.

Wat er is – ‘jouw nu’

Je kan het even kwijt zijn, je weg. En niet meer goed weten wat je ook alweer wil, welke kant je dacht op te gaan, wat bij jouzelf past, waar je ruimte voor mag nemen en waar je energie van krijgt. Het kan fijn zijn om er samen van een afstandje naar te kijken. Dan dienen oplossingen zich soms ongemerkt aan en leer je keuzes te maken die passen bij wie jij mag zijn.

Wat er komt – ‘jouw toekomst’

Waar wil je voor leven, wat is je doel, je zin? Wat maakt jou tot die unieke mens? Samen gaan we op ontdekkingstocht hoe jij tot je bestemming gaat komen in je relaties, werk, geloof en gezondheid. Zodat je meer en blijvend in balans zult komen.

Wat wordt jouw traject?

Het coachtraject wordt op jou afgestemd en ontwikkelt zich gaandeweg. Het belangrijkste is dat jij verder komt in de vragen die voor jou spelen. In de coaching wordt daarom flexibel gebruik gemaakt van methoden zoals Oplossingsgerichte Coaching, ACT (Acceptance and Commitmenttherapy) of CMFT (Connect Mirror Focus Therapy). Ook creatieve werkvormen kunnen een plek krijgen; een en ander afgestemd op jouw behoefte. Lees meer hierover op de pagina “Wie ben ik”.

De lengte van het coachtraject is afhankelijk van je hulpvraag, maar je kunt uitgaan van gemiddeld 10 gesprekken. De gesprekken vinden plaats in mijn huiselijke coachruimte of tijdens wandelingen in de natuur. Daarbij wil ik je in alle rust mijn tijd en aandacht geven.

Het kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis en verplicht je nergens toe, voor de overige gesprekken betaal je een tarief van 55 euro per uur. De gesprekken worden niet vergoed door de verzekering, maar kun je zien als een investering in jezelf. Sommige werkgevers vergoeden (een deel van) de coachkosten. In bepaalde situaties is een korting op het tarief bespreekbaar.

Scroll naar boven