In alle rust … je leven op een rijtje krijgen.

Met aandacht voor:

Wat er was – ‘jouw verleden’

Soms is het goed een stapje terug te doen om weer verder te kunnen. Als bepaalde dingen uit je verleden maken dat het obstakels op je weg zijn geworden, dan kan het goed zijn om die met wat hulp uit de weg te ruimen. Zodat ze je niet steeds weer terugtrekken en je de vrijheid krijgt om verder te komen op jouw unieke levenspad.

Wat er is – ‘jouw nu’

Je kan het even kwijt zijn, je weg. En niet meer goed weten wat je ook alweer wil, welke kant je dacht op te gaan, wat bij jouzelf past, waar je ruimte voor mag nemen en waar je energie van krijgt. Het kan fijn zijn om er met wat hulp van een afstandje naar te kijken. Dan dienen oplossingen zich soms ongemerkt aan en leer je keuzes te maken die passen bij wie jij mag zijn.

Wat er komt – ‘jouw toekomst’

Waar wil je voor leven, wat is je doel, je zin? Wat maakt jou tot die unieke mens? In de TotalBalancemethode zitten mooie hulpmiddelen waarmee jij ontdekt hoe je tot je bestemming gaat komen in relaties, werk, geloof en gezondheid. Check hieronder of coaching ook jou zou kunnen helpen.

Wat wordt jouw traject?

Het coachtraject wordt op jou afgestemd en ontwikkelt zich gaandeweg. Onderdelen van de TotalBalance methode geven hier richting aan, maar het belangrijkste is dat jij verder komt in de vragen die voor jou spelen. In de coaching wordt daarom ook flexibel gebruik gemaakt van methoden zoals Oplossingsgerichte Coaching of ACT (Acceptance and Commitmenttherapy). Ook creatieve werkvormen kunnen een plek krijgen; een en ander afgestemd op jouw behoefte.

De lengte van het coachtraject is afhankelijk van je hulpvraag, maar je kunt uitgaan van gemiddeld 10 gesprekken. De gesprekken vinden plaats in mijn huiselijke coachruimte of tijdens wandelingen in de natuur.

Vind jouw eigen weg

Het kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis en verplicht je nergens toe, voor de overige gesprekken betaal je een tarief van 55 euro per uur. Het TotalBalance werkboek kost 15 euro. De gesprekken worden niet vergoed door de verzekering, maar kun je zien als een investering in jezelf. Sommige werkgevers vergoeden (een deel van) de coachkosten. In bijzondere situaties is een korting op het tarief bespreekbaar.

Scroll naar top