Wie ben ik?

Vind je rust

Ik ben Liesbeth van der Horst, 58 jaar. Ik ben getrouwd en moeder van vijf volwassen kinderen, vier schoonkinderen en oma van drie kleinkinderen. We wonen in Harderwijk op een mooie plek, vlakbij het water dat je vanuit mijn coachruimte kunt zien.

Bemoedigen doet goed!

Ik vind het fijn om iemand te bemoedigen. En om te zien dat iemand langzaamaan vertrouwen krijgt in eigen kracht. Door het stellen van goede vragen, kan er bewustwording onstaan en inzicht waar er iets veranderd mag worden. Een kleine aanpassing kan al veel verandering en nieuwe hoop geven. Het is mooi dat mee te maken en daar iets aan bij te dragen.

Niets zo boeiend als een mens

Al jong was ik geïnteresseerd in de menselijke geest en las er graag over. Door mijn studie Toegepaste Psychologie en 20 jaar werkervaring in de ggz, is mijn kennis steeds meer verdiept en kan ik deze goed inzetten in mijn coachpraktijk. De TotalBalance coachopleiding heeft hieraan nog meer richting gegeven. Jezus is in alles mijn voorbeeld en hoe Hij liefdevol naar ons als mens kijkt. Zo wil ik ook echt en liefdevol in verbinding zijn.

De kracht van rust

Ik heb zelf een hoop moeten leren om meer rust in mijn leven te krijgen. Ik had altijd teveel op mijn bordje en wist niet goed wat eraf kon. Of ik deed er wel iets af, maar nam er net zo hard weer wat bij. En maar draven en draven… Inmiddels heb ik ontdekt wat er achter mijn onrust zat en heb ik geleerd om eigen keuzes te maken en mijn grenzen beter te bewaken. Zo is er stap voor stap meer rust en focus in mijn leven gekomen. Ik weet waar ik voor leef en dat gun ik jou ook!

Scroll naar boven