Wie ben ik?

Vind je rust

Ik ben Liesbeth van der Horst, 59 jaar. Ik ben getrouwd en moeder van vijf volwassen kinderen, vier schoonkinderen en oma van vier kleinkinderen. We wonen in Harderwijk op een mooie plek, vlakbij het water dat je vanuit mijn coachruimte kunt zien.

Bemoedigen doet goed!

Ik vind het fijn om iemand te bemoedigen. En om te zien dat iemand langzaamaan vertrouwen krijgt in eigen kracht. Door het stellen van goede vragen, kan er bewustwording onstaan en inzicht waar er iets veranderd mag worden. Een kleine aanpassing kan al veel verandering en nieuwe hoop geven. Het is mooi dat mee te maken en daar iets aan bij te dragen.

Niets zo boeiend als een mens

Al jong was ik geïnteresseerd in de menselijke geest en las er graag over. Door mijn studie Toegepaste Psychologie en meer dan 20 jaar werkervaring in de ggz, waarin ik nog steeds werkzaam ben, is mijn kennis steeds meer verdiept en kan ik deze goed inzetten in mijn coachpraktijk. De TotalBalance coachopleiding, met als aanvulling een Post-HBO Burn-out preventietraining bij de Alba-academie, hebben hier nog meer richting aan gegeven. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de methode CMFT (www.cmft.nl), waarbij door middel van verbinding via oogcontact een stukje heling gebracht kan worden. Bijvoorbeeld bij hechtingsproblematiek, traumatische gebeurtenissen of dingen die pijn doen of spanning en stress opleveren. Het is een vrijwel woordeloze en lichaamsgerichte methode, die een mooie aanvulling kan geven op de gesprekken. In alles is Jezus mijn voorbeeld en hoe Hij liefdevol naar ons als mens kijkt. Zo wil ik ook echt en liefdevol in verbinding zijn.

De kracht van rust

Ik heb zelf een hoop moeten leren om meer rust in mijn leven te krijgen. Ik had vaak teveel op mijn bordje en wist niet goed wat eraf kon. Of ik deed er wel iets af, maar nam er net zo hard weer iets bij. Inmiddels heb ik ontdekt wat er achter mijn onrust zat en heb ik geleerd om eigen keuzes te maken en mijn grenzen beter te bewaken. Ik word blij van goede gesprekken, gezelligheid, lezen, sporten, wandelen in de natuur, muziek maken en creatief bezig zijn. Daarnaast gebruik ik graag handige hulpmiddelen, zoals ademhalings- en ontspanningsoefeningen, die me weer snel relaxed kunnen maken. Stap voor stap is er meer rust en focus in mijn leven gekomen. Ik weet waar ik voor leef en dat gun ik jou ook!

Scroll naar boven